Početna

AFTER

05. Jul

Sedmi po redu After festival u sredu 05.jula otvaraju jedan od najboljih vokala na prostoru Balkana-Dženan Lončarević i momak u usponu koji je svojim hitom "Bog i batina" zapalio Balkan-Maki Maus. Spoj iskustva i mladosti obećava jedno sjajno veče na Afteru, i odličan uvod u naredne dane festivala.

AFTER

06. Jul

Jedna od najpopularnijih i najatraktivnijih muzičara na Balkanu svakako je Tea Tairović koja nastupa na Afteru u četvrtak 06.07.2023. Iste večeri nastupa i ekipa bez koje su najbolje žurke nemoguće reč je o SaX 'N Grove.

AFTER

07. Jul

Jedna od najvećih regionalnih pop zvezda-Jelena Rozga nastupa na Afteru! Kraljica pop scene i miljenica svih generacija, poznata je po vrhunskim nastupima i neverovatnoj harizmi na Afteru nastupa u petak 07.jula 2023.godine. Iste večeri spektakularan performans najavljuje i Dj Arsa!

AFTER

08. Jul

Najpopularniji reper u regionu koji iza sebe ima samo hitove i milionske preglede na svim muzičkim platformama-Nucci, nastupa na Afteru u subotu 08.jula! Iste večeri nastupa i Zera, koja je svojim hitovima raspametila muzičku scenu na Balkanu, i postala jedan od najpopularnijih izvodjača na ovim prostorima. U subotu 08.jula na Afteru tradicionalno nastupa Dj Nerve, domaći igrač, i deo festivala od samog početka.

Jovana Cvijića, 15320 Ljubovija, Srbija | Telefon : +381 69 1994509 | Email: info@afterfestival.rs

Copyright © 2023 After Festival | Izrada sajtova: pixelprodizajn@gmail.com