After logo

Početna

Šta je after

After je festival koji ima publiku širom regiona, iz godine u godinu broj posetilaca raste, a najzvučnija imena muzičke scene sa Balkana nastupaju na Afteru.

Kako je sve poČelo

Tog jula 2016.godine, trojica lokalnih momaka došla su na ideju kako da upotpune sadržaj jedne od najvećih manifestacija u Srbiji – Drinske regate u Ljuboviji. Trebalo je to regati. Tada je nastala priča o dve palete i jednoj rigips ploči. Upravo nam je to bio prvi stejdž. Uz lokalnog DJ-a, nesebičnu pomoć komšiluka i preko 200 ljubitelja popularne muzike održao se prvi After.

Publika je odlično prihvatila priču a mi smo prihvatili izazov i već sledeće godine produžili After na 4 dana koliko i danas traje.

Gde je after sada

After je postao prepoznat i manifestacija o kojoj se priča. Od tog momenta na Afteru su nastupili brojni afirmisani i neafirmisani DJ-evi odnosno neki od najpopularnijih muzičkih izvođača na Balkanu, između ostalih  Gazda Paja, THCF, Milica Pavlović, grupa Hurricane, Lapsus Band, Beogradski Sindikat, Jelena Rozga, Dzenan Loncarevic, Nucci i mnogi drugi…

Ove godine tu su Rasta, Maya Berovic, Rimski, Corona, Cunami…

od vardara do ljubovije...

OVO JE PRIČA KOJA TRAJE!

Jovana Cvijića, 15320 Ljubovija, Srbija | Telefon : +381 69 1994509 | Email: info@afterfestival.rs

Copyright © 2023 After Festival | Izrada sajtova: pixelprodizajn@gmail.com